Tekmovanje gasilske mladine v kvizu

V nedeljo, 11. 2., je na OŠ Petrovče potekalo tekmovanje gasilske mladine v kvizu pod okriljem GPO Žalec. Naše društvo se je tekmovanja udeležilo s tremi ekipami: eno pionirsko in dvema mladinskima.

Pionirji (Vladimir P. Z., Matic Ž. in Andraž G.) so prvič nastopili na kvizu, zato je bila njihova uvrstitev drugotnega pomena. Malce jih je izdala trema in tekmovanje so zaključili na 15. mestu. Prepričani smo, da so si nabrali izkušnje in se bodo tako drugo borili za najvišja mesta.

Tudi ekipa mladincev  v postavi Aljaž J., Matvej E. in Kajetan P. Z. je nastopila prvič v kategoriji mladincev, saj so fantje še lani nastopali kot pionirji. Vseeno so pokazali veliko znanja in spretnosti ter se s 4. mestom uvrstili na tekmovanje GZ Žalec, ki bo to nedeljo v Braslovčah.

Starejša ekipa mladincev (Anže J., Jošt R. in Vasja P. Z.) pa so osvojili 3. mesto in se prav tako uvrstili v nadaljne tekmovanje.

Vsem ekipam čestitamo za rezultate, ekipama mladincev pa želimo tudi čim bolj uspešno tekmovanje na nivoju GZ Žalec. Zahvaliti pa se je potrebno tudi predsedniku mladinske komisije Jakobu R. in mentorjem, ki so ekipe odlično pripravili na kviz.